Lasni podaljški so stalnica estrade

Lasni podaljški - stalnica estrade

Ste se kdaj vprašali, koliko slovenskih in svetovnih estradnic je že po naravi seksi in prikupnega videza, koliko pa si jih pomaga z najrazličnejšimi lepotnimi triki in pripomočki, da o kozmetičnih operacijah sploh ne govorimo? Verjeli ali ne, malo je takšnih, ki bi bile popolnoma zadovoljne s svojim naravnim videzom. In če v tujini prednjačijo kozmetične operacije, lahko trdimo, da je teh pri nas manj, je pa zato veliko drobnih izboljšav z najrazličnejšimi pripomočki, za katere skrbijo kozmetičarke, frizerji, maskerji, stilisti in vsi drugi, katerih poslanstvo je pomagati pri čim boljšem videzu.

Lasni podaljški

Za bistveno spremembo videza še zdaleč ni potrebna lepotna operacija.

Med tistimi triki, po katerih najbolj pogosto posegajo znane Slovenske, so zagotovo najbolj razširjeni lasni podaljški. Lasje veljajo za bistven del celotnega videza, a ker so pri zvezdnicah pogosto še bolj pod stresom kot pri običajnih ženskah, se slej kot prej tudi pri tistih, ki so imele nekoč lepe naravne lase, uničijo. Barvanja ter predvsem uporaba številnih preparatov za urejanje pred nastopi povzročijo, da lasje potrebujejo nekaj pomoči. In tu pridejo na vrsto podaljški. Ti so v pomoč vsaki ženski, ki si želi čudovitih las, da bi delovala zapeljivo in poželjivo. In najboljše pri tem je, da je uporaba podaljškov dejansko na voljo vsem – lasni podaljški namreč niso več tako dragi, da si jih ne bi mogla privoščiti vsaka ženska, ki da nekaj na svoj videz, pa naj bo zvezdnica ali ne.

Podaljški za lase

Če želite spremeniti svojo pričesko, so vam na voljo najrazličnejši lasni podaljški.

Se tudi sami ukvarjate z mislijo, kako spremeniti svojo podobo oziroma kako doseči, da boste bolj poželjivi, lepši in bolj urejenega videza? Potem vam vsekakor svetujemo, da za začetek poskusite s podaljševanjem las. Gre za spremembo, ki naredi veliko, a za ugodno ceno, poleg tega pa ne pomeni invazivnega posega v vaše telo, tako kot kozmetične operacije. Če se boste z lasnimi podaljški enkrat spoznali, boste gotovo pritrdili, da so lasje bistveni za videz in da po bolj ekstremnih spremembah dejansko ni nobene potrebe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja