Rustikalne kuhinje Alples v toplih barvah

Rustikalne kuhinje Alples

Večina ljudi bi se zagotovo strinjala s trditvijo, da je kuhinja najpomembnejši prostor v domu. Kako tudi ne, saj je to prostor, kjer dan začnemo s skodelico kave v roki, pogosto pa v njem dan tudi končamo. Še posebej, če se ne moremo upreti večernemu prigrizku. Zato je še kako pomembno, da je kuhinja udoben, topel in domač del našega doma. Pri tem naj vam postavimo naslednje vprašanje: je še kaj bolj udobnega in domačega, kot je prav rustikalna kuhinja?

Podeželski oziroma rustikalen stil kuhinje je zelo pogost prav na podeželju. Tam kuhinja namreč ni le prostor za pripravo hrane, temveč predvsem prostor za druženje, pogovore in zabavo. Vedno pogosteje pa se rustikalne kuhinje znajdejo tudi v sodobnih stanovanjih. Če bi rustikalno kuhinjo imeli tudi vi, imamo za vas odličen predlog.

Rustikalne kuhinje Alples v razstavnih salonih Il Ambienti

V razstavnih salonih Il Ambienti v Ljubljani in Murski soboti si lahko ogledate številne različne Alples rustikalne kuhinje. V njihov čarobni svet pa lahko pokukate tudi na tej povezavi: http://www.ilambienti.com/izdelki/alples/422/. Vse se odlikujejo po tem, da so tople, preproste ter da nas napolnijo z občutkom svobode, ki jo doživimo le na podeželju.

  • Kuhinja Alples Laguna 1

Alples kuhinje rustikalnega videza imajo premišljeno zasnovane elemente, ki ponujajo veliko udobja med kuhanjem. Podeželski stil kuhinj iz Alples linije Harmonija podeželja se kaže prav v klasičnem videzu kuhinje, zato se lahko takšna kuhinja povsem prilagodi vašemu prostoru in življenjskemu slogu. Kuhinje v podeželskem stilu Harmonija podeželja se lahko pohvalijo prav z vsem, kar lahko nudijo sodobne kuhinje: vrhunska okovja, kakovostno izdelavo, tehnološko napredne sisteme, pestro izbiro barv in elementov.

Tako si lahko sestavite svojo rustikalno kuhinjo po meri, saj velik izbor elementov omogoča individualne rešitve za prav vsak prostor. Rustikalna kuhinja Alples z zanimivimi detajli je izredno topla, saj so tople tudi njene barve, zato je kot ustvarjena za to, da se v njej pogosto zadržujejo vsi družinski člani. Tradicionalno rustikalna barvna paleta namreč vsebuje vse barve jeseni: oranžne, rjave, rumene in zelene, pa tudi modre odtenke. Prav tako je topel in domač tudi masiven les, iz katerega so kuhinje Alples izdelane.

Prenavljate dom in izbirate novo kuhinjo, pa ne veste, za kaj bi se odločili? Vnesite v svoj dom toplino in ljubezen, ki ju v tem hitrem načinu življenja kar primanjkuje. Če želite, da bo tudi vaša kuhinja izražala domačnost podeželskega sloga, hkrati pa brezčasnost in eleganco, izberite Alples rustikalno kuhinjo. Poigrajte se z različnimi kombinacijami toplih barv in ostalimi materiali ter si pričarajte svojo sanjsko kuhinjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja